Hvad er Body SDS?

Body SDS et avanceret dansk behandlingssystem der er udviklet og specialiseret igennem flere
generationer. Konceptet startede i slutningen af 1940’erne af Erland Hartung, og er siden videre udviklet af hans søn (Ole Kåre Føli) og hans barnebarn (Bengt Valentino Andersen). Body SDS står for Body Self Development System. Filosofien er grundlæggende; At hjælpe kroppen til at kunne hjælpe sig selv.

Body SDS anses af mange for et af de mest avancerede og dybdegående behandlingssystemer
Det specielle ved Body SDS er at man tager udgangspunkt i helheden, hvor man i andre behandlingsformer tager mere udgangspunkt i symptomerne. F. eks så kan nakke problemer komme af mange årsager og en helt konkret knæskade kan eksempelvis sagtens hænge sammen med en irritabel mave. Hvis man ikke få arbejdet med årsagen bag, kan problematikken blive ved med at vende tilbage.

Med en Body SDS behandling forsøger man at rette op på, og afspænde de områder i kroppen, der er
belastet. Det vil give en lethed i kroppen, skabe fornyet energi og skabe ro. Og også vil det give en bedre kropslig bevidsthed, så vi fremadrettet kan blive bedre til at passe på os selv.

Selve behandlingerne er meget helhedsorienteret, hvor der tages udgangspunkt i dine ønsker og behov.

Der behandles ud fra hvad terapeuten kan mærke i din krop, hvilke spændinger kroppen indeholder
Behandlingen er en pulserende massage behandling, hvor der benyttes en masse forskellige teknikker, led bevægelse og frigørelse, åndedræt og samtale.