Anja Louise Stabell

Anja, Fysioterapeut

Kontakt:

Mobil: 22 88 54 46

Mail: Anja@fysiopsyken.dk

Hjemmeside: www.fysiopsyken.dk

Facebooklink: https://www.facebook.com/profile.php?id=61556223803142

Instagramlink: https://www.instagram.com/fysiopsyken/

Book tid: https://www.fysiopsyken.dk/kontakt

Priser: https://www.fysiopsyken.dk/priser

Om mig:

Jeg er altid smilende, imødekommende og empatisk i mit møde med dig. Jeg har stor passion for at hjælpe klienter og patienter med problematikker i bevægeapparatet, hvad enten der er tale om smerter, nedsat bevægelse, nedsat funktionsniveau eller større rehabiliteringsforløb så den pågældende kan genvinde sit funktionsniveau og øge livskvaliteten.

Jeg har en bred teoretisk og evidensbaseret viden og erfaring inden for fysioterapi og går op i at udføre en helhedsorienteret behandling med fokus på netop dine behov som klient. 

Min erfaring dækker over diagnosticering og behandling af patienter med muskuloskeletale problematikker, genoptræning efter operation, sygdom eller øvrige problematikker, samt specialiserede kompetencer inden for neurorehabilitering og behandling af patienter inden for denne kategori. 

Jeg formår altid at skabe en nærværende og god kontakt til mine klienter og med en empatisk, loyal og respektfuld tilgang for dig og vores samarbejde klarlægges problematikker, mål og behandlingsplan. Jeg tilstræber altid at følge dig helt i mål og sørger for god dokumentation og journalisering over hele dit forløb.

Læs mere om mig på www.fysiopsyken.dk