Anders Pedersen
Autoriseret Body SDS-behandler ved Kroppens Frirum

Kontakt

Mobil: 26271179

Mail: Kroppensfrirum@hotmail.com

Kort om mig:

Jeg er 41 år, uddannet Body SDS-behandler og bor i Ringsted med min kone og to piger. Jeg elsker at bruge kroppen ved styrketræning og løb, men også ved at være aktiv med mine piger.

Det er i samvær med familie og venner, jeg finder energi og livsglæde, og spørger man mine nære relationer, vil de beskrive mig som tillidsfuld, nærværende og rummelig. Jeg har altid har sat stor pris på at hjælpe andre med stort og småt. Det er vigtigt for mig, at vi er der for hinanden, og det også er noget, jeg gør en dyd ud af at lære mine børn.

Hvorfor Body SDS?
Som ung fyr arbejdede jeg indenfor håndværkerfaget og var en meget aktiv sportsudøver. Jeg styrketrænede dagligt og spillede fodbold på eliteplan – bl.a. på Island. Elitesport stiller store krav til én, og jeg begyndte også at stille store krav til mig selv. Jeg følte hele tiden, jeg havde en masse at leve op til både arbejdsmæssigt og personligt, og det resulterede i, at jeg til sidst kun sov 4-5 timer om natten. Jeg havde svært ved at finde ro og jeg følte mig konstant presset. Jeg begyndte at få ondt i nakken, rødme i huden, søvnproblemer og mangel på overskud. 

For seks år siden fik jeg konstateret forstadier til diskusprolapser og året efter var min kone og jeg ved at miste vores yngste datter (…) Dér gik det op for mig, hvor skrøbeligt livet er! Jeg forstod, at jeg var nødt til at sadle om og gøre noget godt for mig selv og min familie. 

Jeg havde hørt om Body SDS fra en nær ven, og da han gav mig min første behandling blev jeg meget fascineret over effekten. Behandlingen gav mig ro på en omsorgsfuld måde, som var meget rammende og inspirerende, og pludselig kunne jeg mærke og forstå sammenhængen mellem mine fysiske og kropslige anspændtheder og mit tankemylder. Den oplevelse gjorde mig bevidst om, at det var den vej, jeg skulle gå. 

”Body SDS er en ufattelig effektiv og meningsfuld måde at komme i kontakt med sig selv. Jeg har fundet ud af, at det dybest set altid er den kontakt jeg selv savner og mangler, når livet eller kroppen før ondt.”

Hvordan bruger jeg min Body SDS-uddannelse?
Uddannelsen har givet mig mulighed for at hjælpe andre, som glemmer sig selv i en travl hverdag. Det sætter jeg stor pris på! 

Jeg ser mennesket som ét hele, hvor krop, følelser og tanker hænger uløseligt sammen – og det er også sådan, jeg tilgår min Body SDS-behandling. Jeg er overbevist om, at den tilgang bidrager positivt til, at vi som moderne mennesker kan rumme og overkomme de udfordringer, vi står overfor i dag og ikke mindst hjælper vores børn og unge med at klare det pres, de kan opleve i hverdagen.

Som klient hos mig vil du opleve, at jeg arbejder med både det fysiske, psykiske og mentale. Jeg anvender pulserende massageteknikker, metoder fra meditation og fysiske øvelser fra Body SDS Grundtræning, og derudover giver jeg dig øvelser og inspiration, du kan tage med hjem.

Gennem min uddannelse har jeg forandret og udviklet mig meget. Med mit fokus på Body SDS-tankegangen har jeg opbygget en mere afbalanceret og sundere livsstil, og jeg har lært at lytte til min krops signaler. Der er læring at hente gennem hele livet, men jeg føler mig afbalanceret og rolig. Jeg er i stand til at mærke mennesker og deres sindsstemning, og jeg forstår, hvordan vi alle tackler hverdagens udfordringer forskelligt. Det er en kæmpe gave at kunne acceptere denne forskellighed og jeg mener, det er et afgørende afsæt for at kunne give ro og empowerment videre gennem Body SDS-behandling.

Faglig stolthed
I dag hviler jeg stærkt i mig selv og jeg kan med stor faglighed, respekt og omsorg modtage mine klienter og deres udfordringer. Som autoriseret Body SDS-behandler trækker jeg på både egen livserfaring samt den teoretiske og praktiske træning, jeg har opbygget gennem min uddannelse.

Derfor valgte jeg i april 2021 at starte min egen virksomhed; Kroppens Frirum. Her hjælper jeg dagligt mennesker med at finde tilbage til sig selv, lytte til kroppens signaler og genfinde kropskontakten. 

Jeg mener, at kroppen kan helbrede sig selv på mange områder med hjælp af de rette teknikker, og jeg tror på, at det giver mere overskud til at håndtere livet og alt hvad det bringer med sig af stort og småt, hvis man føler sig godt tilpas i krop og sind.

Jeg ville ønske, jeg kendte til Body SDS, da jeg var yngre, for så havde jeg lært at lytte til min krop og dermed haft et større fokus på mig selv. 

Men det er aldrig for sent at lære nyt og blive bedre! Jeg glæder mig til at møde dig og hjælpe dig med at nå dine mål.