Carina Mølsted Hansen, Fysioterapeut

Klinikkens kontaktoplysninger er:

Mailadresse: c.din.fys@gmail.com

Telefonnr.: 42 59 49 29

Online-booking: https://ezme.io/c/xV8/z2Na

Hvem står bag C. Din fys:
Bag C. Din fys, står Carina Mølsted Hansen. Jeg er autoriseret fysioterapeut, uddannet fra det tidligere University College Sjælland i Næstved (den nuværende Professionshøjskole Absalon) i 2013.

Hvem er jeg:
Jeg er 40 år gammel (f. 1981), og bor privat sammen med Thomas og vores 2 piger Saga (f. 2015) og Luna (f. 2017), her i Ringsted, hvor jeg også er født og opvokset. 

Jeg har været i mange forskellige retninger uddannelses- og jobmæssigt inden jeg fandt min rette hylde som fysioteraput. Jeg havde fra jeg var ganske ung, ambitioner om at skulle ende som statsautoriseret revisor, og tog derfor en kontoruddannelse med regnskab og revision som speciale, sideløbende med at jeg læste HA almen (almen erhvervsøkonmi) på CBS, jeg måtte dog erkende at det ikke var drømmen alligevel, og stoppede på studiet. Jeg fortsatte nogle år som revisorassistent, men tog derefter springet og tog på idrætshøjskole, hvor jeg blandt andet gennemførte et forberedende kursus til politiskolen, og en ny stor drøm var en realitet. Efter endt højskoleophold, fik jeg job som postbud, en perfekt kombination mens jeg søgte ind til politiet. Optagelsen til politiskolen tænkte jeg skulle blive en smal sag, og lagde også ud med en helt perfekt fejlfri første runde i den skriftlige del. Den fysiske del af optagelsesprøven skulle være 2 måneder senere, og jeg var på det tidspunkt i mit livs form, men en skiferie 2 uger inden, satte en brat stopper for en kommende politi karriere, da jeg kom til skade og ødelagde mit ene knæ. 

Efterfølgende blev det til et par år mere hos Post Danmark, inden jeg forsøgte mig med et par år mere inden for økonomi og regnskab hos Københavns Brandvæsen. Det blev til en endelig afklaring om at det ikke var indenfor den branche min fremtid skulle være, og en anden tidligere overvejelse begyndte at spire igen, uddannelsen som fysioterapeut. Jeg var af flere blevet opfordret til at gå i den retning og de mente at jeg ville egne mig godt til det. Jeg tror at alderen var med til at gøre mig mere bevidst og afklaret omkring hvad jeg gerne ville, og jeg er ikke i tvivl om at jeg er havnet det rigtige sted. 

Jeg er som person meget socialt anlagt og nyder at arbejde med mennesker. Når man arbejder med mennesker og kroppen er der ingen facitliste for hvad der er den rigtige behandling. Jeg gør meget ud af at møde mine patienter i øjenhøjde, så de føler sig forstået og trygge ved at komme hos mig, og at vi sammen finder den bedst mulige behandling der er til gavn for dem. Jeg har en bred klinisk erfaring efter have praktiseret i 8 år på en privatpraktiserende klinik. Her har jeg behandlet mange typer patienter bla. med kroniske lidelser, akutte skader, overbelastningsskader mv.,  og det være sig unge som gamle. Behandlingen har bestået af f.eks. manuel behandling af patienterne på briksen men også instruktion i trænings- og genoptræningsøvelser, samt holdningskorrektionen.

 jeg vil som behandler betegne mig selv som empatisk, nærværende og lydhør, og som en tidligere chef ofte sagde “man er aldrig bedre end sin sidste behandling”.

Jeg brænder for den manuelle behandling, men ved også godt at det ikke kan stå alene, og jeg gør derfor meget ud af også at gøre mine patienter bevidste om at de selv er nødt til at yde for at nyde. Jeg holder mig opdateret på nyeste viden og de anbefalede kliniske vejledninger der udarbejdes af Danske Fysioterapeuter og Sundhedsstyrelsen. Jeg deltager flere gange årligt i kurser inden for områder jeg synes er interessante, og mener det er vigtigt at blive ved med at udvikle sig som behandler.

Jeg har en stor interesse for varmtvandstræning, og underviser en del hensyntagende hold i aftenskole-regi, hvor jeg kan bruge min fysioterapeutiske baggrund. 

Derudover har jeg en stor passion for bodybike/spinning og underviser flere gange om ugen i et af byens fitness centre. Jeg har altid været meget aktiv og har igennem mange år spillet fodbold på relativt højt plan, støvlerne blev dog endegyldigt sat på hylden for 7-8 år siden, da skaderne blev for mange. Jeg forsøger dog stadig at holde mig aktiv HVER uge, i et eller andet omfang, om det så bliver med løbeture, spinning, styrketræning eller noget helt 4., det kommer an på hvad tiden tillader. Derudover har jeg de seneste år fundet en stor glæde i vinterbadning, det giver mig en fornyet energi og et pusterum i en til tider travl hverdag.

Jeg glæder mig til at byde jer velkommen i klinikken. 

/Carina

CV

Uddannelser:

2013: Autoriseret Fysioterapeut fra UCSJ Næstved

Kurser:

2012 SuperSole indlægssåler

2013 KT1+KT2 kinesiotape

2013 Basisakupunktur og smerter

2014 Correction Academy manuelle kurser: 

~ skulder, albue, hånd 

             ~ cervical columna

2013-2019 Div. Spinning/bike instruktørkurser bla. Puls og Watt træning, Intelligent Cycling

2013-2019 Div. interne kurser og workshops i klinikken

2019 Fysiopilates instruktør 

2019 Fysioflow instruktør

2020 DGI inspirationsdag bassintræning

2020 Babytummel instruktør v./fys. Lene Raadkjær

2021 Skulderkursus v./fys. Mogens Dam

2021 Cervical columna og kæbeleddet, v./osteopat Christian Harder

2021 Be Activated v./fys. Douglas Heel