Kim, Autoriseret Body SDS behandler

Kontakt:

Mobil: 20 67 35 25

Mail: Kernesundkrop@gmail.com


Jeg er 41 år og bor i Ringsted med min kone og mine 3 børn.

Jeg har arbejdet med mennesker stort set hele mit liv. Jeg har i snart 20 år arbejdet i sundhedsvæsnet, som ambulanceredder, paramediciner og har 14 års erfaring som fysiurgisk massør.

Jeg afsluttede Body SDS uddannelsen i december 2018 og har siden 2015 haft en klinik i Ringsted. I 2016 tog jeg en sundhedsfaglig basisuddannelse, som giver mig et stabilt og solidt fundament og kendskab til kroppens fysiske og psykiske egenskaber.

Jeg har haft kernesundkrop siden 2015, og har igennem årene behandlet rigtig mange forskellige klienter.

Jeg er tilknyttet som behandler i et par virksomheder i Ringsted og har siden 2020, været konsulent for AIO og behandlet den øverste ledelse i Alm. Brand i København.

Jeg har altid været meget fysisk aktiv. Som helt ung med elite fodbold. Efterfølgende har jeg trænet mange forskellige ting. Alm. Fitness, cross fit, jeg har løbet Marathon og cyklet en hel del. Jeg har et derfor et godt kendskab til kroppen og dens fysiske formåen. De sidste 3-4 år har mit træningsfokus været triatlon, det nyder jeg meget og bruger en del tid på dette.

Mit liv med Body SDS fokus har for mig betydet en langt mere fleksibel og stabil krop, en sundere livsstil, samt en meget roligere tilværelse med fokus på de ting der betyder allermest for mig. Jeg har tidligere haft store problemer med at slappe af og finde ro. Jeg har trænet rigtig meget, hvilket jeg efterfølgende har fundet ud af, ofte har stresset og overbelastet min krop. Jeg er god til at presse mig selv, hvilket i mange tilfælde kan føre til en masse udvikling og gode resultater. Det kan også blive for meget. Derfor er det vigtigt at kende sine grænser. For mig handler Body SDS rigtig meget om at have kontakt til sig selv, kunne mærke når kroppen kommer i ubalance og mærke, handle og reagere, ud fra og på sine følelser. Body SDS har hjulpet mig med at mærke efter, skabe bevidsthed og efterleve de værdier jeg sætter højest her i livet.

Det er ikke altid nemt at leve på den måde man gerne vil, og til tider kan der være lang vej fra tanke til
handling. Jeg føler nu jeg handler mere frem for blot at tænke. Er blevet meget bevidst om de signaler min krop sender til mig og føler nu jeg lever et meget mere balanceret liv end tidligere. Fokus må være på at opbygge, fremfor at nedbryde sig selv.

“Livet er en lang læringsproces”

Jeg glæder mig til at behandle dig.

Mvh Kim