Angst

Angst kan forekomme på mange måder. Der er både mange former for angst og så uendeligt mange
forskellige måder at opleve angsten på. Angsten er for nogle til at leve med, mens andre kan have angst i så svær grad at det kan være svært at fungere i samfundet. Dette have store konsekvenser for livet.

Angsten kan være baseret på bekymringer og fremtidstanker, som skaber uro og angst i kroppen. Angsten kan også stamme fra en ubearbejdet oplevelse der sidder i kroppen. Angst symptomerne kan også opstå fordi krop og sind er fyldt op af følelser, som er svære at slippe og bliver fortrængt.

Der er mange typer af angst: det kan feks være social angst, panikangst, sygdomsangst med flere. Uanset hvad så forårsager angsten ofte en voldsom følelse af ubehag.

Symptomerne på angst kan være mange:

Symptomerne på angst kan være meget forskellige fra person til person. Du kan b.la opleve: Indre uro, svimmelhed, muskelspændinger, hjertebanken, tankemylder, mavesmerter, vejrtrækningsbesvær, en fornemmelse af ikke at kunne være i sin egen krop, svedeture, søvnproblemer med flere.

Hvis du lider af angst, er der stor sandsynlighed for at du ikke er i kontakt med din egen krop. Du har
overfladisk vejrtrækning og har på den måde ikke kontakten til dig selv og dine følelser.
Hvordan påvirker angsten dig og dit liv?

Få hjælp med Body SDS.

En Body SDS behandling, kan hjælpe med at afspænde kroppen og få åndedrættet til at fungere igen. Det kan skabe ro og overskud og gøre din situation mere overskuelig. Ofte vil man som klient også få skabt bevidsthed, i forhold til egne behov, og vil på den måde blive bedre til at håndtere tilstanden og evt. symptomerne fremadrettet.

En Body SDS terapeut vil forsøge at åbne op for nogle af de ting som er knuget sammen inde i dig, som kan forløses gradvist og roligt, og vigtigst af alt, i det tempo du er klar til. Der vil være fokus på vejrtrækningen i din behandling, og du vil blive bedre til, helt grundlæggende, at trække vejret dybere og mere frit. Dette vil have stort effekt på graden af angsten og også være et rigtig godt redskab i tilfælde af anfald.

Har du mod på at genskabe kontakten til dig selv så book en Body SDS behandling hos Anders eller Kim.